Programma’s - wegwijs voor professionals

Op de pagina Programma's heb je de mogelijkheid om programma's in te zien en om deze toe te voegen aan een werkmap. Verder kun je bekijken welke programma's wel en niet in jouw pakket zitten.

Programma toevoegen aan werkmap

  • Klik op het plusje van het programma dat je wil toevoegen
  • Type de naam van de cliënt en klik op enter.
  • Selecteer de cliënt.
  • Klik op toevoegen.

Filterfunctie en zoekbalk

Door een doelgroep aan te vinken zie je alleen programma's die geschikt zijn voor deze doelgroep. Ook is er een mogelijkheid om specifieke programma's op te zoeken.

Programma inhoud zien

Zodra je een programma hebt geselecteerd zie je gelijk een overzicht van alle belangrijke informatie. Als je precies de inhoud van het programma wil zien kun je klikken op ‘inhoud’. Je kunt een sessie openklappen (bijvoorbeeld ‘Wat is ADHD?’) als je vervolgens op de stap (bijvoorbeeld ‘Van start!’) klikt komen de video’s en opdrachten tevoorschijn. 

Buiten pakket

Houd er rekening mee dat je de programma’s waar‘Buiten je pakket’ bij staat niet kunt inzetten. Deze programma's kun je voor een vast bedrag per jaar toevoegen aan je licentie. Neem hiervoor contact op met de contactpersoon voor jouw organisatie of stuur een bericht aan de Helpdesk.

Wegwijs voor Professionals

Meer lezen over het gebruik van ons platform? Bekijk al onze wegwijs artikelen hier: Wegwijs voor Professionals

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Di, 9 Aug, 2022 om 1:35 PM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.