Wegwijs: Administratie

Klik op ‘Nieuwe cliënt toevoegen’ om een nieuwe werkmap voor een cliënt aan te maken.

Vind jouw cliënt door te zoeken op naam of e-mail:

Of op geboortedatum:

Je kunt filteren door middel van de onderstaande knoppen:

• Cliënten: die de uitnodiging hebben geaccepteerd.

• Nog niet geaccepteerd: deze cliënten hebben nog geen keuze gemaakt.

• Archief: alle cliënten die je hebt gearchiveerd.

• Gedeeld: werkmappen waar ook collega’s in kunnen kijken.

• Alleen vragenlijsten: weergeeft alleen werkmappen die minimaal één vragenlijst bevatten.

• Actief: cliënten die minimaal één activiteit de afgelopen twee weken hebben uitgevoerd.

• Inactief: geen activiteit uitgevoerd de afgelopen twee weken.

Gewijzigd op:Vr, 22 Apr, 2022 at 11:43 AM