Vragenlijsten - wegwijs voor professionals

Op deze pagina vind je alle vragenlijsten die je kunt inzetten. Je kunt een vragenlijst versturen aan een nieuwe cliënt, je kunt er een toevoegen aan een bestaande werkmap en er zijn vragenlijsten die door een informant moeten worden ingevuld over een cliënt. Het is vanuit het portaal niet mogelijk om een vragenlijst in te zien voordat je die verstuurt. Wil je meer informatie over een bepaalde vragenlijst neem dan contact op met de Helpdesk.

Vragenlijst versturen naar nieuwe cliënt

Om een vragenlijst te versturen aan een nieuwe cliënt maak je eerst een nieuwe cliënt en een nieuwe werkmap aan. Dit kun je doen vanaf de pagina Cliënten.

Vragenlijst toevoegen aan werkmap

  • Klik op Cliënten.
  • Selecteer de desbetreffende cliënt.
  • Klik op Meer aan werkmap toevoegen.
  • Selecteer Alle vragenlijsten.
  • Kies de gewenste vragenlijst (en).
  • Scrol naar beneden en klik op de groen knop toevoegen.

Uitslag bekijken

Zodra een vragenlijst is ingevuld ontvang jij een e-mail notificatie, mits je dit ingeschakeld hebt. Klik op de link in de e-mail of ga naar de pagina Cliënten, selecteer daar de desbetreffende cliënt en zoek naar de vragenlijst in de werkmap. Onder de naam van de vragenlijst staat wanneer de vragenlijst werd voltooid en een knop 'Bekijken'. Klik op die knop om de resultaten te bekijken. 

Cliënten hebben geen inzage in de ingevulde vragenlijsten en de uitslag. De uitslag is alleen inzichtelijk voor de professional die de vragenlijst heeft verzonden.

Normgroepen

Indien normgroepen beschikbaar zijn voor een vragenlijst kies je eerst via de knop Normgroepen de passende normgroep. Klik in de kolom aan de rechterkant op de gewenste normgroep. Je kunt te allen tijde switchen van normgroep en je kunt normgroepen filteren. Dit doe je door in de linkerkolom een vinkje te zetten bij de normgroepen die je wil blijven zien. Bij sommige vragenlijsten zijn geen normgroepen aanwezig en zie je direct de uitslag.

Dimensie

Onder de samenvatting staat de uitslag per dimensie weergegeven in cirkeldiagrammen. Als een vragenlijst meerdere keren wordt afgenomen dan is er bij de dimensies een voortgangsgrafiek beschikbaar. Klik op Toon voortgangsgrafiek om de grafiek uit te klappen. De resultaten van de follow-ups worden hier automatisch zichtbaar.

Onderaan de pagina vind je alle items en de gegeven antwoorden.

Je kunt ook in het cliëntenoverzicht direct op een vragenlijst klikken zoals hierboven weergegeven.

Uitslag downloaden

Het is op dit moment niet mogelijk om per vragenlijst de uitslag te downloaden. Wat wel kan is de hele werkmap exporteren. dit creëert een zip-bestand waarin ook de ingevulde vragenlijsten staan. Je kunt dan vanuit de map van het zip-bestand de vragenlijsten die je nodig hebt opslaan. Meer informatie over het downloaden van het dossier vind je in dit artikel: Dossier downloaden - voor Professionals

Wegwijs voor Professionals

Meer lezen over het gebruik van ons platform? Bekijk al onze wegwijs artikelen hier: Wegwijs voor Professionals

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Do, 11 Aug, 2022 om 3:07 PM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.