Openstaande uitnodiging: E-mailadres wijzigen

Je nodigt een cliënt uit door een e-mailadres in te vullen en een programma of vragenlijst te selecteren. Zolang de cliënt deze uitnodiging nog niet heeft geaccepteerd kun je het e-mailadres nog wijzigen en de uitnodiging opnieuw versturen.

E-mailadres aanpassen en uitnodiging opnieuw versturen

• Klik op Cliënten.
  • Klik op (Nog) niet geaccepteerd.
  • Wijzig het e-mailadres.
  • Klik op het vinkje rechts naast het tekstveld.
  • Klik op Nogmaals versturen.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Wo, 13 Jul, 2022 at 4:14 PM