Account aanmaken - wegwijs voor cliënten

Account aanmaken registratie Zelfhulp

Als je bent uitgenodigd voor een programma door een professional kan je via de link in de mail je account activeren. Kom je bij het inlogscherm terecht? Dan heb je al een account. Je kan ook een account aanmaken als je zelf wil starten met een programma.

Uitnodiging

In de mail heb je een uitnodiging ontvangen. Hierin staat een knop met 'zie uitnodiging'. Als je op deze knop klikt kom je bij het scherm 'activeer je account'. Je hoeft hier alleen een wachtwoord in te vullen. Dit wachtwoord bedenk je zelf. Hierna moet je de voorwaarden accepteren om verder te gaan. Nadat je op start hebt geklikt kan je inloggen. Bij het inloggen vul je het e-mailadres in waarop je de uitnodiging hebt ontvangen. Jouw account is automatisch gekoppeld aan dit e-mailadres. 

Inlogscherm

Kom je bij het inlogscherm uit? Dan is jouw e-mailadres al bekend bij ons! Je kan inloggen met je e-mailadres en eerder gekozen wachtwoord. Weet je het wachtwoord niet meer? Dan kan je bij inloggen kiezen voor 'wachtwoord vergeten'. Je vult dan je e-mailadres in en ontvangt een mail met een link om je wachtwoord te veranderen.

Zelf starten

Je kan ook zelf een account aanmaken. Klik op de inlogpagina op registreren. Kies voor 'ik zoek online hulp'. Vervolgens vul je je e-mailadres in en maak je een wachtwoord aan. Je krijgt hierna een mail om je account te bevestigen. Als je via de mail je account hebt geactiveerd, kan je inloggen. Wil je hulp om een programma te starten? In dit artikel lees je alles over zelfhulp: Zelfhulp - wegwijs voor cliënten

Wegwijs voor Clienten

Meer lezen over het gebruik van ons platform? Bekijk al onze wegwijsartikelen hier: Wegwijs voor Clienten

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Di, 9 Aug, 2022 om 5:11 PM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.