Werkmap - wegwijs voor cliënten

werkmap programma voortgang

Op de Werkmap-pagina vind je alle programma's en vragenlijsten waarvoor je bent uitgenodigd door een professional. De programma's die je via zelfhulp bent gestart staan in hun eigen werkmap. Vanaf hier kun je een programma starten of verder gaan waar je gebleven was.

Zelfhulp

Wil je zelf een programma starten? Bekijk dan het artikel wegwijs zelfhulp. Zelfhulp heeft nu een eigen werkmap. Deze werkmap heet Therapieland of Gezondeboel. Hieronder zie je alle programma's die je zelf hebt toegevoegd.


Uitnodiging

Heb je een uitnodiging ontvangen dan kan je meerdere werkmappen hebben in je account. Hoeveel mappen je hebt wordt bovenaan weergeven. Per organisatie heb je een map. De werkmap heeft de naam van de organisatie en de professional die jou heeft uitgenodigd is ook verbonden aan deze werkmap. Alles waar je aan werkt in een programma is zichtbaar voor de professionals die verbonden zijn aan de werkmap. Wanneer je nog een professional wil uitnodigen voor deze werkmap kun je in dit artikel lezen hoe je dat doet: Professionele Omgeving: Nodig een extra professional uit


Wegwijs voor Clienten

Meer lezen over het gebruik van ons platform? Bekijk al onze wegwijsartikelen hier: Wegwijs voor Clienten

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Di, 9 Aug, 2022 om 1:52 PM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.