Monitors - wegwijs voor cliënten

monitor

Hier kun je aan de slag met monitors. Je kunt kiezen uit twee soorten monitors die je helpen meer inzicht te krijgen in je emoties en gedrag. Je kunt een nieuwe monitor toevoegen of verder werken aan een bestaande.


Een nieuwe monitor toevoegen

Als je nog geen monitors hebt of als je een nieuwe wil maken ga je naar de Monitors pagina en klik je daar op 'Nieuwe monitor toevoegen'. Dit opent een pop-up scherm waarin je kunt kiezen wat voor soort monitor je toe wil voegen: monitoren met turven of monitoren met smileys. Kies er hier een van en geef je monitor een naam. Klik daarna op 'Toevoegen'.

Smileys

Monitoren met smileys zijn geschikt voor het bijhouden van je stemming, hoeveel stress je hebt ervaren gedurende een dag, of je goed hebt geslapen en hoe het met je gaat.

Turven

Monitoren met turven kun je gebruiken om bij te houden hoe vaak je per dag iets doet. Een sigaret roken bijvoorbeeld, of een glas water drinken.

Een bestaande monitor invullen

De namen van de monitors die je eerder hebt aangemaakt komen verschijnen als een rij met knoppen op de Monitors pagina. Om een monitor in te vullen klik je op de knop met de naam van deze monitor. Er verschijnt dan een formulier waarmee je een meting kunt toevoegen aan jouw monitor. Dit formulier staat standaard ingesteld op de huidige datum en tijd, maar je kunt de datum en tijd ook aanpassen als je een meting toe wil voegen voor een andere dag of een ander moment. De metingen die je invult komen in de grafiek aan de rechterkant te staan. Hier kun je je metingen per week of per maand bekijken. Met de pijltjes kun je een week of maand vooruit of achteruit gaan in de grafiek.

Smileys

Bij een monitor met smileys heb je vier verschillende waarden om in te vullen: slecht, matig, goed en top.Selecteer eén van de smileys en klik op 'Toevoegen' om een meting toe te voegen aan de grafiek.

Turven

Bij een monitor met turven kun je met behulp van de plus en min tekens een waarde invullen in de grafiek. Als je bijvoorbeeld wil bijhouden hoeveel glazen water je op een dag drinkt kun je elke keer als je een glas water hebt gedronken op het plusje klikken en daarna op 'Aanpassen'. In de grafiek wordt het getal dat je hebt ingevuld dan opgeteld bij het totaal.

Jouw professional heeft standaard inzage in jouw monitors. Je hoeft hier niet apart toegang toe te verlenen.

Wegwijs voor Clienten

Meer lezen over het gebruik van ons platform? Bekijk al onze wegwijsartikelen hier: Wegwijs voor Clienten

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Di, 9 Aug, 2022 om 1:53 PM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.