Dossier downloaden - voor Professionals

Dossier voortgang programma vragenlijsten

Je kunt alle opdrachten die een cliënt heeft gemaakt en de ingevulde vragenlijsten exporteren naar een pdf-bestand en downloaden. Je kunt dit per programma dat deze cliënt volgt doen of voor de hele werkmap tegelijkertijd.

Om het dossier van een bepaalde cliënt te downloaden ga je naar de pagina Cliënten en klik je daar in het overzicht op de naam van de cliënt. Hierna kun je ervoor kiezen om de voortgang van één programma te downloaden of om een export te maken van de hele werkmap.

Download voortgang programma

Alle programma's die de cliënt volgt staan in een werkmap. Op de pagina Werkmap zie je een overzicht ervan. Om het dossier van een bepaald programma te downloaden klik je hier eerst op de naam van programma zodat je op de overzichtspagina van het programma terecht komt. Bovenaan de pagina onder de naam van het programma zie je 'Download voortgang programma' staan. Als je hierop klikt wordt een zip-bestand gecreëerd en gedownload. In dit zip-bestand vind je een pdf met de naam van het programma en als er ook vragenlijsten in het programma zitten vind je die hier ook terug in een apart pdf-bestand. Deze bestanden kun je opslaan op jouw apparaat of eventueel printen. Zowel de tekst van de opdrachten als de antwoorden van de cliënt komen in het bestand te staan. Op deze manier heb je dus een mooi overzicht van het hele programma.

Werkmap exporteren

Om de hele werkmap in één keer te exporteren ga je naar de werkmap van de desbetreffende cliënt. Bovenaan de pagina zie je onder de naam van de cliënt 'Downloaden' staan. Als je hierop klikt wordt een zip-bestand gecreëerd en gedownload. 

Dit zip-bestand krijgt de naam van de cliënt. In dit zip-bestand vind je alle programma's waaraan de cliënt werkt, alle vragenlijsten die de cliënt heeft ingevuld en ook een pdf waarin de berichten die jullie naar elkaar hebben gestuurd staan. Dit laatste bestand krijgt ook weer de naam van de cliënt.

Je kunt ervoor kiezen op de hele map op te slaan, maar je kunt ook alleen de bestanden die je nodig hebt opslaan of eventueel printen.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Vr, 7 Okt, 2022 at 11:17 AM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.