Hoe kan ik de taal van het platform wijzigen?

Taal

Ons platform kan worden weergegeven in het Nederlands en Engels. Je kunt zelf een van de twee talen kiezen in de instellingen. Verder hebben we programma's in verschillende talen. De taal van een programma kun je niet zelf aanpassen. Wanneer je een programma in een andere taal dan Nederlands wil volgen dan kan dat alleen met een uitnodiging door een professional.

Instellingen

Om de taal waarin het platform wordt weergegeven te veranderen log je eerst in. Daarna klik je bovenaan de pagina op het Profiel icoontje.

Kies in het menu voor 'Instellingen' en scroll naar beneden tot je het kopje 'Voorkeuren' ziet. Hier kun je de taal van het platform aanpassen en wisselen tussen Nederlands en Engels. Klik op het pijltje om het menu open te klappen en klik dan op de taal die jouw voorkeur heeft.

Wil je meer informatie over de andere opties op de pagina 'Instellingen' bekijk dan ook eens dit artikel: Wegwijs: Instellingen

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Di, 26 Jul, 2022 at 12:46 PM