Een extra professional toevoegen aan een werkmap

Uitnodiging werkmap client overnemen

Wanneer je samen met een collega een cliënt begeleid is het handig als jullie beiden de werkmap in kunnen zien en niet alleen de professional die de uitnodiging heeft verstuurd. Je kunt daarom een extra professional koppelen aan een werkmap. Wanneer een collega een cliënt van jou overneemt en de werkmap moet kunnen inzien kun je die ook op deze manier toevoegen.

Gedeeld met

Om een extra professional aan een werkmap toe te voegen ga je naar de pagina Cliënten en klik je op de naam van de cliënt waar het om gaat om de werkmap te openen. Aan de rechterkant van de pagina zie je een overzicht van de professionals die inzage hebben in deze werkmap. Hier kun je een extra professional uitnodigen. Klik hiervoor op het icoontje van een persoon met een plusje er naast, dit opent en pop-up scherm waarin je een collega kunt opzoeken.

Deel met

Vul hier in het zoekveld de naam van de collega in die je toegang wil geven tot de werkmap. Wanneer je de collega gevonden hebt klik je op de naam en daarna op toevoegen. Jouw collega ontvangt dan een uitnodiging via de mail en de naam verschijnt in het overzicht van professionals met wie de werkmap is gedeeld.

Op deze manier kun je meerdere extra professionals toevoegen aan een werkmap.

Archiveren

Als je er voor kiest om zelf geen inzage meer in de voortgang van de werkmap te hebben kun je deze archiveren. Op het moment dat je in de werkmap zit zie je 'archiveren' staan. Je krijgt hier nog de mogelijkheid om de werkmap te downloaden, dit kan eventueel later ook nog vanaf de pagina 'Archief'. Zodra je op archiveren klikt is dit onomkeerbaar, je kunt niet zelf cliënten die je hebt gearchiveerd weer terugzetten naar je actieve cliënten. De Helpdesk kan dit wel voor je doen.

Meer weten over het cliëntenoverzicht?

Lees ook dit artikel: Cliëntenoverzicht - wegwijs voor professionals

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Wo, 10 Aug, 2022 at 12:10 PM