Notificaties - het vernieuwde platform

Notificaties

We hebben ons platform vernieuwd. Daarom werken sommige onderdelen nu misschien iets anders dan je gewend bent. In deze serie artikelen bespreken we de belangrijkste veranderingen per onderwerp. Dit artikel gaat over het beheren van de meldingen die je per e-mail krijgt over activiteiten van cliënten.
Bekijk ook de andere artikelen om meer te weten te komen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms: Het Vernieuwde Platform - voor professionals

Zo ging het eerst

Op het oude platform kon je e-mailmeldingen beheren door in te loggen, naar je profiel te gaan en daar onder E-mailmeldingen op 'wijzig' te klikken. Daarna kon je per onderdeel aangeven of je een e-mail wilde ontvangen.

Zo gaat het nu

Op het nieuwe platform kun je notificaties niet meer per onderdeel beheren, maar alleen alle meldingen tegelijkertijd aan of uit zetten. Je kunt deze optie vinden door in te loggen op het platform en rechts bovenaan de pagina met het pijltje het menu open te klappen. In het menu klik je dan op Instellingen en vervolgens op 'Notificaties'. Wanneer je e-mails wil ontvangen zet je het schuifje op aan en wanneer je geen e-mails wil ontvangen zet je het schuifje op uit.

Meer lezen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms:

Het Vernieuwde Platform - voor professionals

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Do, 13 Jul, 2023 om 9:59 AM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.