Activiteitenoverzicht - het vernieuwde platform

activiteiten

We hebben ons platform vernieuwd. Daarom werken sommige onderdelen nu misschien iets anders dan je gewend bent. In deze serie artikelen bespreken we de belangrijkste veranderingen per onderwerp. Dit artikel gaat over het bekijken van activiteiten van cliënten.
Bekijk ook de andere artikelen om meer te weten te komen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms: Het Vernieuwde Platform - voor professionals

Zo ging het eerst

Door op het kalender icoontje met het vinkje te klikken kwam je op de pagina 'Activiteiten' terecht. Hier zag je per cliënt een lijst met de meest recente activiteiten. Je kon activiteiten uit de lijst verwijderen door op het vinkje in de kolom 'Gedaan' te klikken.

Zo gaat het nu

Je kunt nu niet meer van meerdere cliënten tegelijkertijd de activiteiten zien, maar alleen nog per werkmap. Klik in je cliëntenoverzicht op de naam van de cliënt om naar de werkmap te gaan en klik daarna op 'Acties' om de activiteiten van deze cliënt te bekijken.

Meer lezen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms:

Het Vernieuwde Platform - voor professionals

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Vr, 7 Jul, 2023 om 10:17 AM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.