Programma buiten pakket - het vernieuwde platform

buiten pakket programma

We hebben ons platform vernieuwd. Daarom werken sommige onderdelen nu misschien iets anders dan je gewend bent. In deze serie artikelen bespreken we de belangrijkste veranderingen per onderwerp. Dit artikel gaat over programma's die niet in jouw pakket zitten. Bekijk ook de andere artikelen om meer te weten te komen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms: Het Vernieuwde Platform - voor professionals

Zo ging het eerst

Op de pagina 'Programma's' had je meerdere tabbladen. Eén daarvan was 'Buiten pakket'. Hier stonden alle programma's die niet in jouw pakket zaten.

Zo gaat het nu

Alle programma's staan nu in één lijst op de pagina 'Programma's' en je kunt hier filters toepassen, bijvoorbeeld om alleen programma's gericht op kinderen weer te geven. Programma´s die in jouw pakket zitten hebben een plus-icoon in de rechterbovenhoek. Programma's die niet in jouw pakket zitten hebben dat niet. Als je met de muis op zo'n programma staat krijg je ook de melding 'Buiten je pakket'. Wanneer je de mogelijkheden wil bespreken om een programma wat niet in jouw pakket zit toe te voegen kun je contact opnemen met de contactpersoon voor jouw organisatie.

Meer lezen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms:

Het Vernieuwde Platform - voor professionals

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Do, 13 Jul, 2023 om 11:13 AM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.