De inhoud van een programma bekijken - het vernieuwde platform

programma

We hebben ons platform vernieuwd. Daarom werken sommige onderdelen nu misschien iets anders dan je gewend bent. In deze serie artikelen bespreken we de belangrijkste veranderingen per onderwerp. Dit artikel gaat over het bekijken van de inhoud van een programma. Bekijk ook de andere artikelen om meer te weten te komen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms: Het Vernieuwde Platform - voor professionals

Zo ging het eerst

Door een programma op te zoeken op de pagina Programma's kon je de inhoud ervan bekijken en ook informatie lezen over het programma. In de kolom aan de linkerkant stonden alle stappen van het programma en de inhoud stond in de rechterkolom. Wanneer een programma ook een sociale omgeving had zag je dat terug in het menu. Deze stap was alleen zichtbaar voor professionals en niet voor cliënten. De informatie in de sociale omgeving was alleen zichtbaar voor de mensen die door een cliënt daarvoor werden uitgenodigd.

Zo gaat het nu

Je kunt nog steeds op de pagina Programma's zoeken naar programma's en de inhoud bekijken. De resultaten kun je filteren op programma's geschikt voor Kinderen, Jongeren of Volwassenen. Je kunt alleen de inhoud bekijken van programma's die in jouw pakket zitten.  


In het tabblad Introductie staat informatie over het programma en de stappen van het programma kun je bekijken in het tabblad Inhoud. Je kunt de stappen eén voor eén uitklappen of allemaal tegelijk via de knop Alles uitklappen.

In het tabblad Introductie kun je een inhoudsopgave van het programma downloaden, de literatuur waarop het programma gebaseerd is bekijken en meer lezen over de doelgroep waarop het programma is gericht. Je kunt als professional niet meer zien of een programma een sociale omgeving heeft. Deze informatie is alleen nog zichtbaar voor cliënten. 

Meer lezen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms:

Het Vernieuwde Platform - voor professionals

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Do, 13 Jul, 2023 om 11:17 AM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.