Openstaande uitnodigingen - het vernieuwde platform

Uitnodiging

We hebben ons platform vernieuwd. Daarom werken sommige onderdelen nu misschien iets anders dan je gewend bent. In deze serie artikelen bespreken we de belangrijkste veranderingen per onderwerp. Dit artikel gaat over uitnodigingen die je hebt verstuurd die nog niet zijn geaccepteerd door jouw cliënt. Bekijk ook de andere artikelen om meer te weten te komen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms: Het Vernieuwde Platform - voor professionals

Zo ging het eerst

Openstaande uitnodigingen stonden op een aparte pagina, samen met alle andere activiteiten van alle cliënten. Hier kon je een herinnering sturen of de uitnodiging verwijderen. Als een cliënt de uitnodiging niet accepteerde krijg je dat niet te zien en was ook de uitnodiging niet meer terug te vinden. Je moest hiervoor dan contact opnemen met de helpdesk om de uitnodiging weer open te zetten voor de cliënt.

Zo gaat het nu

Op de pagina Cliënten zie je nu een overzicht van alle cliënten die je hebt uitgenodigd. In het tabblad Cliënten zie je alle cliënten die jouw uitnodiging hebben geaccepteerd en in het tabblad (Nog) niet geaccepteerd zie je welke cliënten jouw uitnodiging nog niet hebben geaccepteerd. Hier kun je de uitnodiging nogmaals versturen en eventueel het e-mailadres nog aanpassen of je kunt de uitnodiging helemaal verwijderen.

Wanneer een cliënt nu de uitnodiging weigert zie je dat ook terug in het overzicht. Je kunt in zo'n geval ook de uitnodiging nogmaals versturen of deze verwijderen. De uitnodiging wordt vanzelf weer opengezet als je die opnieuw verstuurt. Je hoeft hiervoor dus geen contact meer op te nemen met de helpdesk. 

Meer lezen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms:

Het Vernieuwde Platform - voor professionals

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Do, 13 Jul, 2023 om 11:24 AM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.