Groepen - het vernieuwde platform

Groepen

We hebben ons platform vernieuwd. Daarom werken sommige onderdelen nu misschien iets anders dan je gewend bent. In deze serie artikelen bespreken we de belangrijkste veranderingen per onderwerp. Dit artikel gaat over de groepenfunctionaliteit. Bekijk ook de andere artikelen om meer te weten te komen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms: Het Vernieuwde Platform - voor professionals

Zo ging het eerst

Er zijn een aantal openbare groepen rondom de thema's die ook in onze programma's aan bod komen.Hiervoor konden cliënten en professionals zich aanmelden. In de groepen konden gebruikers nieuwe berichten aanmaken en reageren op berichten van anderen. De groepen werden gemodereerd door medewerkers van Therapieland/Gezondeboel.
Professionals hadden ook de mogelijkheid om nieuwe groepen aan te maken en daarvoor mensen uit te nodigen.

Zo gaat het nu

Op het nieuwe platform zijn de groepen alleen nog beschikbaar en zichtbaar voor mensen die al lid waren van een groep. Er kunnen zich geen nieuwe leden meer voor aanmelden. Het is ook niet meer mogelijk om nieuwe groepen aan te maken.

Meer lezen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms:

Het Vernieuwde Platform - voor professionals

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Vr, 7 Jul, 2023 om 10:12 AM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.