Beeldbellen - het vernieuwde platform

beeldbellen Uitnodiging

We hebben ons platform vernieuwd. Daarom werken sommige onderdelen nu misschien iets anders dan je gewend bent. In deze serie artikelen bespreken we de belangrijkste veranderingen per onderwerp. Dit artikel gaat over beeldbellen. Bekijk ook de andere artikelen om meer te weten te komen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms: Het Vernieuwde Platform - voor professionals

Zo ging het eerst

Je klikte op het beeldbel-icoontje om een afspraak in te plannen. Deze afspraken kwamen in een lijst te staan. Wanneer een afspraak was ingepland kon je die niet meer wijzigen.
Er werd meteen een link voor het gesprek gegenereerd. Deze link was onbeperkt geldig en kon je meerdere keren gebruiken.

Wat gebeurt er met openstaande beeldbel-afspraken?

Beeldbel-afspraken die op ons oude platform zijn ingepland worden overgezet naar het vernieuwde platform. Oudere links naar beeldbel-gesprekken zullen na de verhuizing naar het vernieuwde platform niet meer werken. Deze links zijn ook niet meer meerdere keren te gebruiken. Op het vernieuwde platform krijgt elke deelnemer aan een beeldbel-gesprek voor elk gesprek een unieke link. Je leest er meer over op onze nieuwe supportpagina.

Zo gaat het nu

Je kunt nu rechtstreeks vanaf je dashboard een beeldbel-afspraak inplannen. Op het dashboard zie je ook meteen alle afspraken die de komende 12 uur in jouw agenda staan. Om afspraken te bekijken die verder in de toekomst ingepland staan klik je op de knop "Ga naar al mijn beeldbel-afspraken", je komt dan in het beelbel-portaal terecht.

Nadat je een gesprek hebt ingepland krijgt de persoon die je hebt uitgenodigd een mail met een link naar het gesprek. 

De beschikbaarheid van de afspraaklink is altijd een uur. Mocht je afspraak langer duren dan 1 uur, dan blijft de afspraaklink geldig tot de eindtijd die is ingesteld. Wanneer je bijvoorbeeld een afspraak van 12:00 - 12:15 inplant, blijft de link geldig tot 13:00. Wanneer je een afspraak van 12:00 - 13:30 inplant, blijft de link geldig tot 13:30.
Je kunt dezelfde link dus niet meer meerdere keren gebruiken. Er wordt een nieuwe link gegenereerd voor elk beeldbelgesprek

Een afspraak wijzigen

Op het vernieuwde platform is het nu mogelijk om beeldbel-afspraken te wijzigen. Je kunt dit doen vanuit het beeldbel-portaal. Hier kom je door op "Ga naar al mijn beeldbel-afspraken" te klikken. Wanneer je iets wijzigt in een afspraak ontvangt je gesprekspartner automatisch een nieuwe link via de mail. 

Meer lezen over beeldbellen?

Op onze supportpagina vind je uitgebreide handleidingen.

Meer lezen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms:

Het Vernieuwde Platform - voor professionals

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Di, 8 Aug, 2023 om 2:20 PM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.