De uitslag van een vragenlijst downloaden - het vernieuwde platform

vragenlijsten Dossier

We hebben ons platform vernieuwd. Daarom werken sommige onderdelen nu misschien iets anders dan je gewend bent. In deze serie artikelen bespreken we de belangrijkste veranderingen per onderwerp. Dit artikel gaat over het downloaden van de uitslag van vragenlijsten. Er zijn ook artikelen over het versturen van een vragenlijst en over het bekijken van een ingevulde vragenlijst.
Bekijk ook de andere artikelen om meer te weten te komen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms: Het Vernieuwde Platform - voor professionals

Zo ging het eerst

Je kon de uitslag van een vragenlijst downloaden door op 'Bekijk uitslag' te klikken. Bovenaan de pagina naast de naam van de vragenlijst stond dan 'Download pdf'.

Zo gaat het nu

Het is op dit moment niet mogelijk om per vragenlijst de uitslag te downloaden. Wat wel kan is de hele werkmap exporteren, dit creëert een zip-bestand waarin ook de ingevulde vragenlijsten staan. Je kunt dan vanuit de map van het zip-bestand de vragenlijsten die je nodig hebt opslaan. Meer informatie over het downloaden van het dossier vind je in dit artikel: Dossier downloaden - voor Professionals

Meer lezen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms:

Het Vernieuwde Platform - voor professionals

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Do, 13 Jul, 2023 om 10:14 AM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.