Support nieuws

INHOUDSOPGAVE


10 november 2022 - Webinar donderdag 24 november!

Na het succes van ons vorige webinar over onderzoeksinzichten voor het effectief inzetten van e-Health, organiseren we op donderdag 24 november opnieuw een webinar. Tijdens dit webinar speelt het zorgprestatiemodel de hoofdrol.

 

Het is alweer even geleden dat het nieuwe bekostigingsmodel - het zorgprestatiemodel - is ingevoerd binnen de GGZ. Bij Therapieland merken we dat nog niet iedereen zich even comfortabel voelt met dit model en dat er nog veel vragen zijn. Bijvoorbeeld rondom de inzet van e-Health. Hoe pak je dit aan? Welke facultatieve prestatie kun je aanspreken? Hoe houd je digitaal contact met cliënten bij? En is het inlezen of voorbereiden van de e-Health-programma’s declarabel? 


Tijdens een webinar op 24 november, tussen 12:00 en 13:00, zullen we ingaan op dit soort vraagstukken en ervaringen met elkaar delen. Verder nodigen we je uit jouw eventuele vragen over e-Health binnen het zorgprestatiemodel te stellen via het formulier. Dan kunnen we deze meenemen in het webinar.


Meld je aan door op onderstaande afbeelding te klikken.11 oktober 2022 - Schrijf je in voor een supportgesprek!

Loop je tegen beeldbelproblemen aan, lukt het echt niet om in te loggen of heb je een hele andere vraag, plan dan een supportgesprek in door op onderstaande afbeelding te klikken.


7 oktober 2022 - Na de diagnose - LVB (2.0)

Dit programma is ontwikkeld voor mensen die onlangs te horen hebben gekregen dat ze een verstandelijke beperking hebben, waarbij het individu een IQ-score heeft tussen 50 en 70.  


Doel van het programma: De cliënt weet wat LVB betekent en wat het voor hem of haar betekent. Ze verkennen hun sterke punten en uitdagingen en hen zou helpen.


Dit programma is ontwikkeld in samenwerking met experts: Ipse de Bruggen, MEE de Meent group, CGGZ Adrento, Spoor030, Amerpoort en een aantal mensen met LVB.


9 augustus 2022 - Cliënt overnemen van een collega

Om de gebruikers van ons platform zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden we op meerdere manieren support. Zo kun je ons bellen, mailen en vind je op onze supportpagina artikelen met tips & tricks en antwoorden op veelgestelde vragen. Bijvoorbeeld op de vraag: Hoe voeg ik een extra professional toe aan mijn werkmap.

 


Gewijzigd op:Do, 10 Nov, 2022 at 3:19 PM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.