Een bericht sturen aan jouw professional - het vernieuwde platform

bericht bestemd voor behandelaar Berichten nieuw bericht

We hebben ons platform vernieuwd. Daarom werken sommige onderdelen nu misschien iets anders dan je gewend bent. In deze serie artikelen bespreken we de belangrijkste veranderingen per onderwerp. Dit artikel gaat over het sturen van berichten aan jouw professional.
Bekijk ook de andere artikelen om meer te weten te komen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms: Het Vernieuwde Platform - voor cliënten

Zo ging het eerst

Door vanaf je dashboard op het blokje berichten te klikken kwam je terecht op de pagina Berichten. Daar kon je een nieuw gesprek starten of een bestaand gesprek voortzetten.

Zo gaat het nu

Je kunt nu vanaf elke pagina naar de Berichtenpagina navigeren door op het tekstballon icoontje in het menu bovenaan de pagina te klikken.

Wanneer je werkt aan een programma zie je ook bij elke stap de mogelijkheid om een bericht naar jouw professional te sturen. Wanneer je deze optie gebruikt kan jouw professional precies zien bij welke stap je was toen je het bericht stuurde. Deze optie kan dus handig zijn als je een vraag hebt over een specifiek onderdeel van een programma.

Je kunt een contactpersoon opzoeken met het vergrootglas icoontje en een nieuw gesprek starten door op het tekstballon icoontje met het plusje te klikken.

Berichten schrijven en versturen gaat verder zoals je gewend was, maar bekijk voor een stap voor stap uitleg over berichten sturen ook eens dit artikel: Ik wil contact met mijn professional

Meer lezen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms:

Het Vernieuwde Platform - voor cliënten

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Do, 13 Jul, 2023 om 1:25 PM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.