Jouw dossier downloaden - het vernieuwde platform

Dossier

We hebben ons platform vernieuwd. Daarom werken sommige onderdelen nu misschien iets anders dan je gewend bent. In deze serie artikelen bespreken we de belangrijkste veranderingen per onderwerp. Dit artikel gaat over het downloaden van jouw dossier.
Bekijk ook de andere artikelen om meer te weten te komen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms: Het Vernieuwde Platform - voor cliënten

Zo ging het eerst

Door vanaf jouw dashboard op het blokje Dossier te klikken kwam je op een pagina terecht waar je de verschillende onderdelen van jouw dossier, zoals de opdrachten uit programma's, kon downloaden. 

Zo gaat het nu

De mogelijkheid om jouw dossier te downloaden vind je nu in het programma zelf. Wanneer je vanuit jouw werkmap op de naam van het programma klikt kom je in het programma terecht. Bovenaan de pagina onder de naam van het programma zie je 'Download voortgang programma' staan. Wanneer je hierop klikt wordt een zip-bestand gedownload met daarin een pdf met alle opdrachten uit het programma en jouw antwoorden. Wil je uitgebreidere informatie over het downloaden van jouw dossier, bekijk dan ook Dossier downloaden - voor Cliënten

Meer lezen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms:

Het Vernieuwde Platform - voor cliënten

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Do, 13 Jul, 2023 om 1:27 PM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.