Een vragenlijst invullen - het vernieuwde platform

vragenlijsten

We hebben ons platform vernieuwd. Daarom werken sommige onderdelen nu misschien iets anders dan je gewend bent. In deze serie artikelen bespreken we de belangrijkste veranderingen per onderwerp. Dit artikel gaat over het invullen van vragenlijsten.
Bekijk ook de andere artikelen om meer te weten te komen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms: Het Vernieuwde Platform - voor cliënten

Zo ging het eerst

Je kreeg via de mail een uitnodiging van een professional om een vragenlijst in te vullen. Door op de link in de mail te klikken kon je meteen beginnen met het invullen van de vragenlijst. Het was niet nodig om eerst een account te activeren op het platform.

Zo gaat het nu

Je krijgt nog steeds een uitnodiging via de mail, maar om nu een vragenlijst in te vullen moet je wel een actief account hebben op Therapieland of Gezondeboel. Wanneer je in de mail op 'Zie uitnodiging' klikt en je nog geen actief account hebt wordt je eerst gevraagd om jouw registratie te voltooien. Je doet dat door een wachtwoord te maken voor het platform.

Wanneer je je registratie hebt voltooid en bent ingelogd op het platform zie je de vragenlijst waarvoor je bent uitgenodigd in jouw werkmap staan. Klik op 'ga naar vragenlijst' om informatie over de vragenlijst te bekijken.

Je komt dan op een pagina terecht waar je kunt zien hoeveel vragen de vragenlijst heeft en hoe lang je ongeveer bezig bent met het invullen ervan. Het is mogelijk om eerst een deel van de vragen in te vullen en dan later verder te gaan. Door nog een keer op 'ga naar vragenlijst' te klikken open je de vragenlijst en kun je hem invullen.

Een vragenlijst invullen over iemand anders

Wanneer je bent uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen over iemand anders werkt het iets anders. Je hoeft dan geen account te activeren, maar krijgt een code via de mail waarmee je de vragenlijst kunt openen. Het hele proces leggen we uit op onze supportpagina.

Meer lezen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms:

Het Vernieuwde Platform - voor cliënten

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Do, 13 Jul, 2023 om 1:31 PM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.