Werken met monitoren - het vernieuwde platform

monitor

We hebben ons platform vernieuwd. Daarom werken sommige onderdelen nu misschien iets anders dan je gewend bent. In deze serie artikelen bespreken we de belangrijkste veranderingen per onderwerp. Dit artikel gaat over het werken met monitoren.
Bekijk ook de andere artikelen om meer te weten te komen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms: Het Vernieuwde Platform - voor cliënten

Zo ging het eerst

In een aparte app kon je monitoren aanmaken. De app was gekoppeld aan jouw account op het platform en je kon jouw professional toegang geven tot de gegevens die je invulde in de app.

Zo gaat het nu

Je hebt nu geen aparte app meer nodig om monitoren te maken en in te vullen, dat kun je nu ook op het platform doen. Op de pagina Monitoren kun je twee verschillende soorten monitoren maken of bijvoorbeeld het aantal glazen water dat je op een dag drinkt te turven of om je stemming bij te houden door middel van smileys. In Monitors - wegwijs voor cliënten lees je hier meer over.

Meer lezen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms:

Het Vernieuwde Platform - voor cliënten

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Do, 13 Jul, 2023 om 1:37 PM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.