Iemand uitnodigen voor de sociale omgeving - het vernieuwde platform

Sociale omgeving

We hebben ons platform vernieuwd. Daarom werken sommige onderdelen nu misschien iets anders dan je gewend bent. In deze serie artikelen bespreken we de belangrijkste veranderingen per onderwerp. Dit artikel gaat over iemand uitnodigen voor de sociale omgeving.
Bekijk ook de andere artikelen om meer te weten te komen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms: Het Vernieuwde Platform - voor cliënten

Zo ging het eerst

Wanneer een programma een sociale omgeving had kon je via de knop 'Nodig iemand uit' eén persoon uitnodigen voor de sociale omgeving. Deze persoon moest dan een account aanmaken om de informatie bekijken en je kon niet meerdere mensen tegelijk uitnodigen.

Zo gaat het nu

Wanneer het programma dat jij volgt een sociale omgeving heeft staat onderaan de pagina het blok 'Laat anderen je helpen'. Hierin staat een link die aan aan zoveel mensen kunt sturen als je wilt. Het is voor deze mensen niet meer nodig om een account aan te maken om de sociale omgeving te bekijken.

Meer lezen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms:

Het Vernieuwde Platform - voor cliënten

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Do, 13 Jul, 2023 om 1:39 PM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.