Werken aan een programma - het vernieuwde platform

programma

We hebben ons platform vernieuwd. Daarom werken sommige onderdelen nu misschien iets anders dan je gewend bent. In deze serie artikelen bespreken we de belangrijkste veranderingen per onderwerp. Dit artikel gaat over werken aan een programma.
Bekijk ook de andere artikelen om meer te weten te komen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms: Het Vernieuwde Platform - voor cliënten

Zo ging het eerst

Alle programma's waarvoor je was uitgenodigd en programma's die je zelfstandig was gestart stonden door elkaar op de pagina Programma's. Door een programma aan te klikken in de lijst kon je een programma starten of verdergaan waar je gebleven was.

Aan de linkerkant van de pagina stond een menu met alle stappen van het programma en aan de rechterkant kon je zien hoe ver je in het programma was, iemand uitnodigen voor de sociale of professionele omgeving en een videotherapeut kiezen. 
In het midden stonden de video's en de opdrachten en kon je de tekst van de video's bekijken door op het icoontje van een pagina met tekst te klikken.

Zo gaat het nu

Programma's waarvoor je bent uitgenodigd staan nu gegroepeerd per organisatie in een werkmap. Dus als je van meerdere organisaties uitnodigingen hebt ontvangen, bijvoorbeeld van jouw huisartsenpraktijk en van een psychologenpraktijk, dan staan die programma's in aparte werkmappen. Ook programma's die je zelf bent gestart zonder uitnodiging komen in een eigen werkmap te staan. 

Als je in het menu op Werkmap klikt zie je een overzicht van al jouw werkmappen. Om te beginnen met een programma klik je onder de naam van het programma op Start. Bij programma's waar je al eerder aan hebt gewerkt zie je aan de groene balk onder de naam hoe ver je ongeveer bent in het programma. Klik op Verdergaan om naar de stap van het programma te gaan waar je gebleven was. 

Binnen het programma kun je jouw voortgang bekijken en navigeren tussen de verschillende stappen door op 'Inhoud' te klikken. Je ziet dan welke stappen je al hebt afgerond en kunt vanaf daar ook verdergaan naar de stap waar je gebleven was.
Hier kun je ook iemand uitnodigen voor de sociale omgeving, als jouw programma die heeft, of een extra professional uitnodigen.

In het programma heb je nu onder elke video de mogelijkheid om te switchen tussen de videotherapeuten door op de foto's van deze personen te klikken. Er komt een blauwe cirkel om de foto van de videotherapeut die je geselecteerd hebt.
Als je liever leest dan luistert kun je de tekst bekijken door onder de video op 'Tekst' te klikken.
Aan de rechterkant van de pagina vind je de Bibliotheek-items, als deze stap van het programma bibliotheek-items heeft.

Wanneer je in een stap van een programma aan het werk bent en terug wil naar een andere stap kun je dat doen door het menu open te klappen via de knop 'Stappen' aan de linkerkant van de pagina.

Je ziet dan bij welke stap je nu bent en kunt naar een andere stap gaan door op de tekst in het menu te klikken. Stappen die je al hebt afgerond hebben een groen vinkje. Om het menu weer te sluiten klik je op 'Verbergen'. 

Op deze manier kun je het hele programma doorlopen en later ook nog dingen teruglezen. Als je inhoudelijke vragen hebt over het programma kun je die rechtstreeks vanuit de stappen stellen aan jouw professional.

Meer lezen over de verschillen tussen onze oude en nieuwe platforms:

Het Vernieuwde Platform - voor cliënten

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Do, 13 Jul, 2023 om 1:43 PM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.