Een programma volgen - wegwijs voor cliënten

programma Uitnodiging voortgang werkmap

Alle programma's waarvoor je bent uitgenodigd of waarmee je via zelfhulp bent gestart komen in jouw werkmappen terecht. Vanaf de pagina Werkmap kun je programma's starten of verdergaan waar je gebleven was. Binnen een programma heb je verschillende opties, zoals een videotherapeut kiezen, bibliotheekitems bekijken en een bericht sturen aan jouw professional.

Werkmap

Als je in het menu op Werkmap klikt zie je een overzicht van al jouw werkmappen. Om te beginnen met een programma klik je onder de naam van het programma op Start. Bij programma's waar je al eerder aan hebt gewerkt zie je aan de groene balk onder de naam hoe ver je ongeveer bent in het programma. Klik op Verdergaan om naar de stap van het programma te gaan waar je gebleven was. 

Programma inhoud zien

Zodra je een programma hebt geselecteerd zie je gelijk een overzicht van alle belangrijke informatie. In het tabblad Introductie staat informatie over het programma en de stappen van het programma kun je bekijken in het tabblad Inhoud. Je kunt de stappen eén voor eén uitklappen of allemaal tegelijk via de knop Alles uitklappen.Je kunt een sessie openklappen (bijvoorbeeld ‘Welkom’) als je vervolgens op de stap (bijvoorbeeld ‘Van start!’) klikt komen de video’s en opdrachten tevoorschijn. 

Voortgang

Binnen het programma kun je jouw voortgang bekijken en navigeren tussen de verschillende stappen door op 'Inhoud' te klikken. Je ziet dan welke stappen je al hebt afgerond en kunt vanaf daar ook verdergaan naar de stap waar je gebleven was.
Hier kun je ook iemand uitnodigen voor de sociale omgeving, als jouw programma die heeft, of een extra professional uitnodigen.

In het programma

In het programma heb je onder elke video de mogelijkheid om te switchen tussen de videotherapeuten door op de foto's van deze personen te klikken. Er komt een blauwe cirkel om de foto van de videotherapeut die je geselecteerd hebt.
Als je liever leest dan luistert kun je de tekst bekijken door onder de video op 'Tekst' te klikken.
Aan de rechterkant van de pagina vind je de Bibliotheek-items, als deze stap van het programma bibliotheek-items heeft.

Menu

Wanneer je in een stap van een programma aan het werk bent en terug wil naar een andere stap kun je dat doen door het menu open te klappen via de knop 'Stappen' aan de linkerkant van de pagina.

Je ziet dan bij welke stap je nu bent en kunt naar een andere stap gaan door op de tekst in het menu te klikken. Stappen die je al hebt afgerond hebben een groen vinkje. Om het menu weer te sluiten klik je op 'Verbergen'. 

Op deze manier kun je het hele programma doorlopen en later ook nog dingen teruglezen. Als je inhoudelijke vragen hebt over het programma kun je die rechtstreeks vanuit de stappen stellen aan jouw professional.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Vr, 16 Sep, 2022 om 2:20 PM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.