Een programma downloaden en printen

programma printen voortgang

Onze programma's zijn ontwikkeld om online mee te werken, maar het is ook mogelijk om de inhoud van een programma te downloaden in pdf-formaat en te printen. Wanneer je een programma download komen alle teksten uit het programma en de opdrachten, samen met jouw antwoorden in het pdf-bestand te staan.

Downloaden

Je kunt een programma downloaden door naar jouw werkmap te gaan en daar het programma dat je wilt downloaden aan te klikken. Bovenaan de pagina zie je de naam van het programma en daaronder staat 'Download voortgang programma'. Wanneer je hierop klikt wordt er een zip-bestand gegenereerd. In dit zip-bestand vind je een pdf met de naam van het programma en hierin staan alle teksten uit het programma, de opdrachten en ook de antwoorden die jij hebt ingevuld. 

Een voorbeeld van een pdf-bestand van een programma.

Printen

Om het programma te printen open je het pdf-bestand en klik je in het menu op het printer icoontje. Wanneer er een printer is geïnstalleerd kun je nu het hele programma printen of ervoor kiezen om alleen de pagina's die je nodig hebt te printen. 

De hele werkmap downloaden

Wanneer je de hele werkmap wilt downloaden kun je in dit artikel lezen hoe je dat doet: Dossier downloaden - voor Cliënten

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Wo, 21 Sep, 2022 at 9:51 AM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.