Account instellingen

Account instellingen

Op deze pagina kun je schakelen tussen Account en Notificaties en heb je verschillende mogelijkheden om instellingen te wijzigen.

Notificaties

Als je Notificaties selecteert kun je alle e-mailmeldingen, zoals meldingen over activiteiten en meldingen over nieuwe berichten aan of uit schakelen.

Account

Als je Account selecteert heb je de volgende opties:

E-mailadres wijzigen

Hier kun je het e-mailadres waarmee je inlogt wijzigen. Vul in het tekstveld een ander e-mailadres in en klik op 'Wijzigingen opslaan'.

Wachtwoord wijzigen

Als je je wachtwoord wil wijzigen kun je dat hier doen. Vul eerst het oude wachtwoord in en daarna het nieuwe en klik dan op 'Bevestigen'. De tekst die je invult in het veld wordt automatisch weergegeven als bolletjes. Wil je kunnen zien wat je intypt klik dan op het oog icoontje aan de rechterkant van het tekstvak.

Voor professionals: Back-up tokens voor tweefactorauthenticatie aanmaken

Deze back-up tokens kun je gebruiken om mee in te loggen als je even geen beschikking hebt over je telefoon. Meer uitleg over back-up tokens vind je in dit artikel: Tweefactorauthenticatie: Back-up tokens

Voorkeuren

Het platform kan worden weergegeven in het Nederlands en in het Engels. Hier kun je switchen tussen deze twee talen.

Voor cliënten: Account wijzigen

Hier vind je de optie om jouw account te deactiveren of te verwijderen. Je kunt alleen jouw account verwijderen als er geen connectie meer is met een professional. Wanneer er nog wel een connectie is zie je de optie om jouw account te verwijderen niet, dan is alleen de optie om jouw account te deactiveren zichtbaar. Je kunt in zo'n geval jouw professional een bericht sturen met de vraag of die jouw werkmap wil archiveren. 

Een screenshot van de knoppen waarmee je jouw account kunt deactiveren of verwijderen.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Wo, 21 Sep, 2022 at 12:19 PM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.