Vragenlijsten: Een vragenlijst versturen

versturen vragenlijsten

Wanneer je toegang hebt tot het vragenlijstenportaal kun je op de pagina Vragenlijsten bekijken welke vragenlijsten beschikbaar zijn voor jouw organisatie, je kunt een vragenlijst versturen aan een cliënt, de uitslag bekijken en de resultaten downloaden.

Beschikbare vragenlijsten

Door in het menu op 'Vragenlijsten' te klikken kun je bekijken welke vragenlijsten beschikbaar zijn voor jouw organisatie. Hier kun je ook zoeken naar een specifieke vragenlijst en een vragenlijst toevoegen aan de werkmap van een cliënt. Het is niet mogelijk om de inhoud van een vragenlijst te bekijken.

Nieuwe cliënt

Om een vragenlijst te versturen aan een nieuwe cliënt maak je eerst een nieuwe cliënt en een nieuwe werkmap aan. Dit kun je doen vanaf de pagina Cliënten. De cliënt krijgt dan een uitnodiging om een account aan te maken en moet daarna inloggen op het platform om vanuit de werkmap de vragenlijst in te vullen.

Bestaande cliënt

Wanneer je een vragenlijst wil versturen aan een bestaande cliënt kun je de vragenlijst toevoegen aan de werkmap van deze cliënt. Die krijgt dan een melding dat er een nieuwe vragenlijst klaarstaat.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Wo, 21 Sep, 2022 at 1:39 PM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.