Vragenlijsten: De resultaten downloaden

vragenlijsten downloaden uitslag

Wanneer je toegang hebt tot het vragenlijstenportaal kun je op de pagina Vragenlijsten bekijken welke vragenlijsten beschikbaar zijn voor jouw organisatie, je kunt een vragenlijst versturen aan een cliënt, de uitslag bekijken en de resultaten downloaden.

De resultaten downloaden

Het is op dit moment niet mogelijk om per vragenlijst de uitslag te downloaden. Wat wel kan is de hele werkmap exporteren, dit creëert een zip-bestand waarin ook de ingevulde vragenlijsten staan. Je kunt dan vanuit de map van het zip-bestand de vragenlijsten die je nodig hebt opslaan. Meer informatie over het downloaden van het dossier vind je in dit artikel: Dossier downloaden - voor Professionals

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Wo, 21 Sep, 2022 at 1:44 PM