Ik wil dat mijn professional geen inzage meer heeft in mijn gegevens

werkmap inzage Uitnodiging

Wanneer je door een professional bent uitgenodigd voor één of meerdere programma's dan heeft die professional inzage in de opdrachten en vragenlijsten uit dat programma. Hiervoor heb je toestemming gegeven bij het accepteren van de uitnodiging. Wanneer je deze toestemming wilt intrekken kun je dat op de volgende manier regelen.

Wie heeft inzage?

Wanneer je naar jouw werkmap gaat zie je in de linkerkolom de programma's en vragenlijsten die daar in staan en in de rechterkolom zie je welke professionals allemaal inzage hebben in deze werkmap.

Toestemming intrekken

Wanneer je niet meer wilt dat jouw professional inzage heeft in jouw programma's dan moet je aan de professional vragen of die jouw dossier wil afsluiten. Je kunt rechtstreeks contact opnemen door op het blauwe tekstballonnetje te klikken dat naast de naam van de professional staat. Wanneer de professional jouw dossier heeft afgesloten heeft die geen inzage meer in jouw gegevens en wordt het beheer ervan overgedragen aan Therapieland/Gezondeboel.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Ma, 3 Okt, 2022 at 3:02 PM