Veelgestelde vragen: voor professionals - het vernieuwde platform

FAQ

Op ons vernieuwde platform werken een aantal dingen misschien net even anders dan je gewend was. Hier vind je meerdere artikelen over de verschillen tussen ons oude en ons nieuwe platform en hieronder vind je de meestgestelde vragen.

Hoe ziet het er straks voor mijn cliënten uit? 

In deze video voor cliënten kun je zien hoe Therapieland werkt. Je kunt ook jezelf uitnodigen voor een programma op een ander e-mailadres dan het e-mailadres waaraan jouw professional account nu gekoppeld is. Zo kun je makkelijk en snel zien hoe het platform wordt weergegeven voor cliënten.

Wat gebeurt er met mijn data?

Met data bedoelen we alle informatie die nu in het huidige Therapieland platform staat in jouw account en dat van jouw cliënten. Denk aan verstuurde programma’s, uitgewisselde berichten, ingevulde opdrachten, contactpersonen etc. Al deze gegevens worden straks overgezet op het vernieuwde platform.

Ben ik straks gegevens kwijt?

Nee, alle gegevens worden overgezet naar het vernieuwde platform. De enige functionaliteit die niet op het vernieuwde platform ontwikkeld is, is die van groepsgesprekken / groepschat. Mocht je gebruik maken van die functionaliteit, zal dat komen te vervallen in het vernieuwde platform.

Waar kan ik de activiteiten van mijn cliënten zien?

In plaats van één overzicht van de activiteiten van je cliënten, zijn deze straks per cliënt inzichtelijk. Het overzicht zoals je dat in het huidige platform gewend bent te zien, zal straks niet op die manier getoond worden. Indien je gewend bent te kijken naar jouw activiteitenoverzicht, zou je de dag voor de overgang nog even een blik kunnen werpen zodat je de laatste activiteiten nog op die manier kunt bekijken.
In dit artikel lees je hier meer over: Activiteitenoverzicht - het nieuwe platform

Wat gebeurt er met openstaande uitnodigingen voor programma’s / vragenlijsten?

Openstaande uitnodigingen voor programma’s en vragenlijsten naar bestaande cliënten worden overgezet naar het nieuwe platform en zijn zichtbaar in de werkmap van de cliënt. Openstaande uitnodigingen naar nieuwe cliënten zijn zichtbaar als ‘nog niet geaccepteerde werkmappen’ in het overzicht.
In dit artikel lees je meer over uitnodigingen versturen: Uitnodigingen versturen - het nieuwe platform
Meer informatie over openstaande uitnodigingen vind je hier: Openstaande uitnodigingen - het nieuwe platform

Wat gebeurt er met openstaande beeldbel-afspraken?

Beeldbel-afspraken die op ons oude platform zijn ingepland worden overgezet naar het vernieuwde platform. Oudere links naar beeldbel-gesprekken zullen na de verhuizing naar het vernieuwde platform niet meer werken. Deze links zijn ook niet meer meerdere keren te gebruiken. Op het vernieuwde platform krijgt elke deelnemer aan een beeldbel-gesprek voor elk gesprek een unieke link. Je leest er meer over op onze nieuwe supportpagina.

Kan ik straks op beide platformen aan de slag?

Nee, alle gebruikers werken straks op het vernieuwde platform.

Wat als ik toch gegevens kwijt ben?

Uiteraard doen we ons best om ervoor te zorgen dat er geen gegevens kwijt raken. Mocht dit helaas toch het geval zijn, geef dit dan zo snel mogelijk door aan onze Helpdesk via info@therapieland.nl of bel naar 020 771 28 48. Wij gaan dan direct aan de slag om het op te lossen.

Is het veilig om te migreren?

Ja, we nemen dezelfde veiligheidsmaatregelen in acht als op het huidige platform. We zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Dat betekent dat wij ons jaarlijks door een onafhankelijke partij laten auditen op het informatiebeveiligingsbeleid en de beheersmaatregelen die daarbij horen. Het overzetten van alle gegevens wordt met uiterste zorg en precisie gedaan waardoor het veilig is.

Kan ik mijn oude Therapieland / Gezondeboel platform terugkrijgen?

Nee, eenmaal overgezet op het vernieuwde platform, kan er niet meer op het andere platform gewerkt worden.

Werkt het inloggen straks anders?

In principe is het enige dat anders is, dat je op een andere URL inlogt https://app.therapieland.nl/login. In plaats van mijn.therapieland.nl ga je nu naar app.therapieland.nl.

Hoe zit het met tweefactorauthenticatie? Moet dat straks allemaal opnieuw gereset / ingesteld worden?

Bij de eerste keer inloggen op het vernieuwde platform, moet je tweefactorauthenticatie opnieuw installeren / aanmaken. Dit is in verband met de veiligheid. Bekijk hier het stappenplan hoe dit moet. Mocht je er niet uitkomen, mail of bel dan naar onze helpdesk.

Waar kan ik meer informatie vinden?

Op onze supportpagina vind je artikelen over de verschillen tussen het oude en het vernieuwde platform en ook uitgebreide wegwijs-artikelen over hoe je het nieuwe platform het beste kunt gebruiken. Hier vind je ook video’s met uitleg over het platform.

Ik maak gebruik van een groep op Therapieland, kan ik dat blijven gebruiken?

De groepen waar je lid van bent blijven bestaan en beschikbaar. Er kunnen alleen geen nieuwe personen aan de groep worden toegevoegd en er kan geen nieuwe groep aangemaakt worden.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Klik op de blauwe Support knop om contact met ons op te nemen of stuur ons een mail via info@therapieland.nl of info@gezondeboel.nl.
Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00u via 020-7712848 voor Therapieland of via 020-8545108 voor Gezondeboel.

Gewijzigd op:Di, 8 Aug, 2023 om 2:19 PM

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.